Derfor er Acana hundemad godt for din hund

Når man vælger at anskaffe sig en hund, eller hvilket som helst andet kæledyr, medfølger der automatisk et ansvar. Man skal sørge for, at de bliver renlige, og man skal sørge for, at de bliver aktiveret ordentligt ved hjælp af diverse fysiske aktiviteter. At sørge for, at ens kæledyr får den rigtige kost, er også en stor del af ansvaret.

Når man køber sig en hundehvalp, er der mange, der vælger at købe det billige hundemad, med dette menes der de billige mærker i supermarkederne. Det eneste dén mad gør godt for, er økonomien, for det gør ikke noget godt for dyret – specielt ikke for en hvalp.

Man kan sammenligne hundehvalpe lidt med babyer; de skal have ordentlig næring for at voksne sig store og stærke. For at finde ordentlig og sund næring til sin hundehvalp, skal man begynde at undersøge udvalget. Man kan for eksempel forsøge sig med det gode og mættende Acana hundemad.

Fordelen ved at vælge Acana hundemad frem for meget andet er, at det bliver produceret af et firma, der specialiserer sig indenfor dyrefoder og har derfor erfaring indenfor dette område. De kan derfor garantere høj kvalitet, og at foderet er rigt på både proteinindhold, fedt og grøntsager – alt hvad hunden skal bruge!

Derudover har de også et kæmpe udvalg af forskellige smagsvarianter, og de kan tilbyde både foder til hvalpe og voksne hunde. Har man en hund med allergi overfor nogle bestemte ingredienser i foderet, kan man også forsøge at ringe til selve firmaet og få dem til at guide igennem deres produkter, og hvad de bedst kan anbefale.

Når man skifter mellem hvalpefoder og voksenfoder, er det også meget normalt, at hunden kan risikerer at få dårlig mave og fordøjelsesproblemer – lidt lige som hvis vi mennesker ændrer vores kost. Her er der endnu en fordel ved at vælge mærket Acana. De har nemlig den samme sammensætning af grundingredienserne. Det vil sige, at man nemt kan skifte hvalpefoder ud med voksenfoder eller skifte mellem smagsvarianterne, uden at hunden vil opleve at få dårlig mave.

Foruden foder kan flere firmaer også tilbyde andre diverse sjove og farverige miljøvenlige dyreartikler i form af det fineste legetøj til at stimulere hundens aktive side. Derudover plejer man også at kunne finde shampoo, olie m.v. til sin hund – så man faktisk kan få det hele på ét sted.

Nature Care Trade IVS

Sønderskovgårdvej 5

6650

Brørup

41613411