3 gode råd, når du søger en ny dyrlæge

Du har måske lige fået dit første kæledyr. Eller måske er du flyttet til en ny by med dit kæledyr, og det er ved at være på tide, at du finder dig en ny dyrlæge, så du er dækket ind, hvis der skulle ske noget eller til den næste helbredsundersøgelse eller vaccinationer.

Men hvis du er flyttet til en ny by, hvordan er det så lige, du finder en ny dyrlæge? Der kommer her nogle råd til, hvordan du kan finde en ny dyrlæge:

  1. Hvis du er ny i området, og kun har begrænset omgangskreds, kan du først og fremmest spørge de enkelte venner, kollegaer og måske naboer, om de har kendskab til en god dyrlæge. På den måde får du også mulighed for at få personlige meninger og erfaringer omkring deres dyrlæge.
  2. Internettet. Ja, det lyder så banalt og trivielt, som noget kan være, men det er faktisk meget enkelt. Ved at bruge internettet, kan du finde alle de dyrlæger, der ligger i nærheden af dig og omegn. Derudover kan du også finde både positive, og nogle gange negative, historier fra den aktuelle dyrlæge, og kan derfor selv tilvælge og fravælge dem, du synes passer bedst til dine behov.
  3. Når du søger en ny dyrlæge, er det også vigtigt, at dyrlægen kan leve op til dine behov og ønsker – det skal være en, både du og dit dyr vil være tryg ved. Hvis dit kæledyr har nogle specielle behov, er det noget, dyrlægen skal tage højde for. Kontakt altid dyrlægen, hvis du har spørgsmål.

At finde en dyrlæge kan være svært, specielt hvis det er fordi, man er flyttet til en ny by og kun har begrænset omgangskreds. Det er dog stadig muligt at finde en kompetent og kvalificeret dyrlæge i København, hvis man bare husker at søge de rigtige steder.

Det er dog også vigtigt at huske, at hvis efter første gang du har været hos den nye dyrlæge, og dit kæledyr slet ikke kan med denne, eller du ikke selv føler dig tryg og tilpas, så skal du endelig ikke tøve med at søge videre efter en ny. Det er ligesom når vi mennesker selv skal lægen; vi skal være så komfortable som muligt.

VALBY DYREKLINIK

Vigerslevvej 132

Valby 2500

36 30 10 30