Inspiration til hjemmet

Hjemmet

For rigtig mange mennesker kan det virke som en vanskelig opgave, at indrette sin bolig, særligt stuen kan være en udfordring at indrette. Umiddelbart kan det være svært at finde den rette balance, når det kommer til funktion og design. Især, når det drejer sig om moderne boligindretning har mange vanskeligheder og mangler inspiration. Derfor har vi samlet en række idéer til det mest almindelige rum, stuen, som kan hjælpe dig med at blive inspireret og forhåbentlig få en stue, der gør dig og dem du bor med, lykkelige.

Der vil ikke blive taget højde for en bestemt stilart, men mere specifikt vil der blive tage udgangspunkt i, hvordan man skaber den bedste atmosfære og et rum, der afspejler Jeres personlighed.

Familiens samlingssted

Stuen er et helt centralt samlingssted, både for familien, men også for gæster, der kommer på besøg. Derfor er det et rum, der måske kræver mere energi, end de andre rum. Selvom alle rum i boligen er vigtige –  så er der noget helt specielt ved stuen, som gør den til alles rum, og der, hvor alle samles om aftenen for at hygge.

For stuen er det især vigtigt, at der er en klar forbindelse mellem funktion og design, så derfor skal man tage højde for dette, når man indretter stuen. Man kan først og fremmest starte med alle de store ting, fx sofaer, borde og hylder. Sofaen er helt grundlæggende for stuen, da den kommer til at udtrykke resten af stuen, og det er den, der kommer til at sætte præget på resten af tingene. Derfor skal du sørge for at finde den helt rigtige sofa, uanset om den er moderne eller retro, så længe den afspejler den atmosfære, som du ønsker. Når du har valgt en sofa og et dertilhørende sofabord, så kan du starte med at planlægge resten af indretningen.

Det er vigtigt, at du spørg dig selv, hvilken slags stue det skal være, og hvad den primært skal bruges til. Hvis stuen skal være minimalistisk og stilfuld, så bør du ikke proppe den med ting, som ikke er nødvendige. Dekoration og vægge er derudover vigtige, når det kommer til indretning. Det er de små detaljer, der får din stue til at være unik og det er præcis sådan, at du personliggør den. Dette kunne indebære tæpper, dekorationer og malerier. Hvis du stadigvæk står uden en plan for stuen, så kan det være fordelagtigt at kontakte en indretningsarkitekt i Århus, som kan fuldende din indretning.

RESTYLED BY TINA EDGAR
Edwin Rahrs Vej 84
8220 Brabrand
26 36 12 91

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *