MC udstyr du skal eje

Motorcykel, kværn, MC, slæde, jernhest og mange flere. Kært barn har mange navne, og ligeledes har din motorcykel naturligvis. Ligesom det naturligvis prioriteres, hvilken kværn du har stående i garagen, prioriteres det helt sikkert også at eje det helt rigtige udstyr til den. Læs med her og få inspiration til, hvilket MC udstyr du bare må eje.

Hjelme
Flere undersøgelser viser, at en dyr hjelm ikke nødvendigvis er bedre end den lidt billigere model. Dog kan det være svært for mange MC ejere at vide, hvilken én der er den helt rigtige. Først og fremmest, er størrelsen og pasformen det allermest essentielle. Start med at måle dit hoved med et målebånd – midt på panden og hele vejen rundt om hovedet, for at få den helt rigtige størrelse. Målet vil give dig en indikation om, hvilken hjelmstørrelse, der passer bedst til dig. Prøv dog altid hjelmen før du køber den, og bestiller du over nettet, skal du sikre dig en nem returret, da forskellige hjelmmærker kan sidde vidt forskelligt på hver enkelt MC-fører. Derudover har et fedt design jo aldrig gjort nogen harm.

Beklædning
Under MC beklædning finder du som oftest tøj og sko. For i den tunge og seje vind, skal tøjet og skoene kunne være behjælpelige til at sikre dig som fører, hvis du vælter eller er involveret i en ulykke. Derfor bør du også undgå de bløde støvler, da de fleste skader ved et vælt på motorcyklen går ud over ankler og ben. Hvis man vil sikre den optimale sikkerhed, bør man derfor vælge de rigtige støvler, og generelt den mest hårdføre beklædning, da de slidstærke materialer – eksempelvis læder eller Goretex – sikrer dig bedst muligt ved et potentielt fald eller styrt.

Bagage
Skal familien have en tur på den sprøde MC – måske skal I en tur på picnic, en tur på stranden eller bare en tur ud i det gode vejr? Lige meget hvor I skal hen, er plads altid en mangelvare på en motorcykel. Her findes dog flere muligheder. For alt efter din motorcykels mærke og fremstilling er der forskellige måder for dig som fører at transportere ting og sager på eller i din MC. Her findes alt lige fra topbokse, softbags, tanktasker til regulære bagagebærere og topplader. Bagagemonteringen afhænger som sagt af mulighederne for montering – men når det helt rigtige MC udstyr i København, Rungsted eller Helsingør først er i hus, er det bare fuld drøn ud i det blå med vind i håret.
MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00