12 tommer cykler til små børn

Kunne du tænke dig at lære dit barn at cykle på en rigtig cykel med pedaler, kan du starte når barnet er blevet 95 cm høj. Uanset om det er dit barns første gang på en cykel, eller om han eller hun tidligere har haft en løbecykel, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse til dit barn. 12 tommer cykler er den mindste størrelse cykel og passer til små børn i 3 års alderen, der er minimum 95 cm høje. De passer til et barn med en skridtlængde på 42 cm, og kan justeres i sædehøjden, så den kan bruges i takt med at dit barn vokser.

Danmark er kendt som et land med mange cyklister, og hos mange skaber det en stor glæde at køre på cykel. Hvis du godt kunne tænke dig, at dit barn vil føle sig tryg på en cykel og opleve den samme glæde ved at cykle, kan du med fordel lære dit barn at cykle i en tidlig alder. Den rigtige størrelse cykel vil gøre det lettere for barnet at lære at cykle, og barnet vil således have de bedste forudsætninger for en god oplevelse med cyklen.

Det kan ligeledes være en god idé at vælge en cykel til små børn, der er lavet af aluminium. Aluminiumscykler vejer ikke lige så meget som cykler lavet af stål, og det vil derfor være lettere for barnet at manøvre cyklen. Når det er let at styre cyklen, får man hurtigt et godt greb om det at cykle, og der vil således være større sandsynlighed for, at barnet vil blive glad for at cykle.

12 tommer cykler til små børn findes i mange forskellige design og farver, så der er en cykel til alle børn uanset præference og personlighed. Du kan finde flere forretninger, der laver cykler til børn, og som producerer flere forskellige 12 tommer cykler, som eksempelvis er udstyret med cykelkurv eller har forskellige påtrykte mønstre. Det er for eksempel også muligt at påsætte støttehjul på Puky børnecykler til små børn, så der er lidt ekstra støtte, når de skal prøve at cykle for første gang.

Hvis dit barn er tæt på 4 år, eller snart 105 cm høj, kan du overveje at købe en cykel, der er et nummer større. Det anbefales dog kun til børn, der tidligere har kørt på en 12 tommer cykel, eller som har kørt meget på løbecykel, da det vil være sværere at lære at cykle på en større cykel.

 

PUKY Danmark

Philip Heymanns Allé 3

2900

Hellerup