Snerydning med tilfredshedsgaranti

De fleste af os har nok et ambivalent forhold til sne. Vi elsker at kigge på den smukke dyne af sne henover græsplænen, og vores børn glæder sig til at bygge snemænd. Samtidig er sneen ekstremt irriterende og ligefrem farlig, når vi skal bevæge os til arbejde om morgenen.

Hjælp dig selv og dine naboer

Til en start er det koldt og mørkt om vinteren, og så får man våde sko af sneen, når man skal ud for at rydde sit eget fortov. Derudover får man endnu mere våde fødder af at gå hen til bussen, da ingen af ens naboer har ryddet deres del af fortovet, så man vader rundt i en glat blanding af sjap og is. Det er oftest også helt umuligt at cykle på nogle af de mindre veje, når det har sneet, da et almindeligt cykeldæk intet vejgreb har på is og sne. Derfor ender det med at tage en evighed at komme på arbejde.

Vi kender alle til disse irriterende vintermorgener, så netop derfor kan vi hjælpe os selv og alle andre ved at hyre en professionel snerydder til at rydde sne og salte, selv før du og dine naboer står op.

Garanti på professionel snerydning

Der findes sneryddere over hele Danmark og nogle med tilfredshedsgaranti idet deres uddannede ryddere kender alle reglerne. De har de rigtige redskaber og den relevante viden til at klare snerydning af en indkørsel, en parkeringsplads eller baggård hurtigt, effektivt, til den rigtige tid og til den gode pris.

Både som privatperson, som virksomhed eller som institution, handler det om at holde vores kunder, brugere og naboer sikre. Hvis man ikke selv har ressourcer til at fjerne sne på forsvarlig vis, er det nødvendigt at hyre en professionel til opgaven.

Mindsk din risiko for bødestraf og erstatningssager

Pengene er givet godt ud, da man kan risikere bødestraf og erstatningssager ved manglende snerydning. Hvis børn falder i skolegården som følge af et tykt lag is på asfalten, og slår nogle tænder ud, eller hvis skraldemanden skvatter i en bunke sne, og brækker benet, kan du være økonomisk ansvarlig for, at de får en erstatning for deres skade. Da dit areal er dit ansvar, hvad enten du eller en professionel snerydder har vedligeholdt området, er det en god idé at vælge et firma, der har tilfredshedsgaranti. Så er du sikker på at få kvalitetsarbejde efter reglerne, og du undgår at komme til at bøde for manglende vedligeholdelse.

Snevagten A/S

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

3871 1700