Sådan får en flad mave

Selvom rigtig mange er glade for deres kroppe, og hvordan de ser ud, er det alligevel de færreste, der har den krop, de allermest ønsker sig. Vejen til den ønskede krop kan nemt virke lang, men den behøver på ingen måde at være besværlig, og den er bestemt ikke uopnåelig! Det hele handler om motivation.

Det første skridt på vejen til en flad mave, er nemlig motivation. Man skal stille en gulerod til rådighed for sig selv – selvfølgelig ment som en metafor. Dette kunne for eksempel være, at man vil se lækker ud for sin partner, at man vil være sommerklar, at man vil kunne løbe et maraton til næste år – det er kun din fantasi og dine drømme og mål, der sætter grænser.

Efter man har fundet sig motivationen til at starte, er det bare med at komme i gang. Næste skridt i processen er kosten. 80% af et vægttab er kosten, og den vil derfor også have meget at sige, når det kommer til at stramme maven op. Man skal måske først opnå det bedste effektive vægttab, før man begynder at tænke på at stramme maven op igen.

Er man i tvivl om, hvordan man skal lægge den rette kostplan, skal man så vidt muligt undgå at læse sig frem til alle mulige ting på nettet. Der er mange myter om, hvilken frugt der gør, at man taber sig mest, og hvilken grønsag der forbrænder specifikt mavefedt – alt dette skal man holde sig fra. Vi er alle forskellige, og vi har alle forskellige behov, og derfor skal vi også spise efter dem. I stedet kan man for eksempel kontakte en erfaren kostvejleder eller diætist, som kan lave en kostplan efter, hvad man kan lide og ikke kan lide.

Udover kosten er det også utrolig vigtigt med motion. Selvom kosten har så stor en betydning for et vægttab og/eller en flad mave, øger man også sandsynligheden for et vægttab ved at dyrke motion. Foruden cardio, er styrketræning blevet et populært hit. Dette skyldes eventuelt, at styrketræning øger et vægttab med op til 70% – er man i tvivl omkring motion og styrketræning, kan man nemt få sig en personlig træner i det lokale fitnesscenter.

Sådan får du en perfekt flad maveDrømmen er ikke uden for rækkevidde, og er på ingen måde uopnåelig, det hele handler blot om den rette indstilling og den rette motivation.

 

 Vægttabsninja

Annebergvej 41

9000 Aalborg