Skydedørsgarderobe til den diskrete løsning

Indbyggede skabe og en garderobe med skydedørsfunktion er ideel i mange rum i boligen, da det giver anledning til nemt at kunne gemme ting ad vejen, sådan at den rolige og stilsikre atmosfære bibeholdes i pågældende rum. Læs med her og få gode råd og tips til, hvad en skydedørsgarderobe kan gøre for opbevaringsløsninger i de forskellige rum i din bolig.

Køkkenet

I køkkenet er der altid rod. Der er mange krydderier, brød, pasta, mel og andre varer, som man altid bare ønsker at gemme væk, sådan at bordpladen kan være ryddelig og køkkenet fremstår rent, moderne og minimalistisk. I netop køkkenet er skabe med skydedørsfunktion helt ideelle, da funktionen gør det nemt og gnidningsfrit at åbne ethvert skab med våde eller beskidte fingre under madlavningen, eller hvis børnene skal introduceres til madlavning, og de selv skal finde ingredienser frem.

Badeværelset

Badeværelset skal først og fremmest være nemt og tilgængeligt at kunne gøre rent og ryddeligt. Derfor er det også vigtigt at finde de helt rigtige skabe og garderobeløsninger til netop dette rum, da et ryddeligt badeværelse tilgængeliggør den helt praktiske rengøring. Derudover gider ingen kigge på hverken rengøringsmidler, toiletpapir, make-up eller piller ligge flydende fremme. Her kan især højskabe med skydedørsløsninger være funktionelle, da disse, ud over at gemme ting ad vejen som den naturlige funktion, også er nemme at åbne for alle familien medlemmer.

Soveværelset

Det oplagte sted at implementere en skydedørsgarderobe er naturligvis i soveværelset. Sørg for at finde den helt rigtige skydedørsgarderobe efter mål, og sikre på den måde dit tøj og alle de resterende pakkenelliker, som ønskes gemmes væk, netop kan dette nemt og elegant. Med smarte garderobeskabe på mål sikrer du en diskret løsning til opbevaring i dit soveværelse. Find den helt rigtige udbyder af garderobeløsninger, som kan fremstille og levere en skydedørsgarderobe, der passer eksakt til dine behov og ønsker for opbevaring i soveværelset.

Bryggerset

Det er helt essentielt og meget vigtigt med store mængder opbevaringsplads i bryggerset. Her findes altid beskidt eller vådt tøj, som hurtigst muligt skal tørres og gemmes væk. Derudover gemmes som oftest varmt og stort vintertøj væk i de måneder, hvor det ikke er aktuelt og relevant at have hængende fremme. Her er indbyggede skabe, og ikke mindst indbyggede skabe med skydedørsløsninger, et kæmpe hit og super smarte, da hele familien, inklusiv børnene, er i stand til selv at åbne skabene og udtage det nødvendige, alt efter dagens vejrprognose.

Ustyle.dk

Finsensvej 39C,

2000 Frederiksberg

53 87 70 07