3 råd til når du skal flytte

Det kan nemt blive en stressende proces at flytte fra et sted til et andet, men det behøver det ikke at være. Flytningen sker nærmest altid på et ubelejligt tidspunkt, og forløber nærmest aldrig som du troede. Derfor er det en god idé, at tænke sig godt om, før man blot river roden op og kaster sig ud i det. For at flytningen forløber så gnidningsfrit som muligt, kan du forsøge dig med disse 3 råd:

  1. Mal selv din gamle lejlighed

Udover den emotionelle stress ved at skulle flytte hele sit liv fra et sted til et andet, så kan det også hurtigt blive en dyr fornøjelse. Flytning er i forvejen dyrt, da man skal tænke på husleje og depositum. Et tip til at spare mange penge er selv at sørge for at male din gamle lejlighed, før du forlader den. Et malerfirma tager mange tusinde kroner for at male, og medmindre du er udstyret med to venstre hænder, så burde du godt selv kunne klare opgaven. Sørg dog for at det ser pænt og professionelt ud, så der ikke kommer problemer med de nye lejere.

  1. Hyr et professionelt flyttefirma

Selvfølgelig skal du spare penge, hvor du kan, men det kan faktisk alligevel være en god idé at hyre et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig. Dine personlige ejendele skal behandles og flyttes forsigtigt, hvilket flyttemænd er eksperter i. Samtidig kan mange af dine møbler være meget tunge, og uden de rette løfteteknikker, kan du nemt overbelaste ryg og knæ og derved få skader. Hyrer du et flyttefirma i Vestsjælland, ved de præcis, hvordan man løfter de tunge møbler. Der er heldigvis gode muligheder for at leje et flyttefirma på Sjælland, som ikke koster kassen.

  1. Organiser dine flyttekasser

Man er selvfølgelig ivrig efter at komme hurtigt over til sit nye sted, og derfor kan det være fristende bare at smide alle sine ejendele ned i flyttekasserne, uden at tænke mere over det. Dette vil dog besværliggøre processen væsentligt for dig, når du skal til at pakke kasserne ud igen. Tag dig god tid med pakningen, og sørg for at de skrøbelige ting er pakket ind i pap eller bobleplast. Skriv uden på kasserne, hvilket rum tingene hører til. På denne måde vil det være super nemt, når du skal pakke kasserne ud  og så roder du mindst muligt og kan hurtigt tage dit nye hjem i brug.

Brdr. Skov Flytteforretning ApS

Hovedgaden 24, 1. tv.

4470 Svebølle

21800702