Sådan finder du en god elektriker

Står du med begge ben i en renovering af et hus eller en lejlighed, og har du brug for en hjælpende hånd med elektriciteten, stikkontakterne eller noget helt tredje, så er det med at søge hjælp hos en fagmand. For med professionel hjælp vil der ikke ske nogen skader, og lige præcis inden for elektricitet er det yderst vigtigt, at man har helt styr på, hvad man laver. Heldigvis er der en masse hjælp at hente, og det burde ikke være den store udfordring af finde en elektriker i København. Men hvordan finder du så en god elektriker, og hvad skal du have særligt øje for? Vi vil prøve at guide dig til, hvilke parametre du skal have øje for, og hvordan du finder den helt rette elektriker for dig og de opgaver, som du skal have løst. Denne guide kan du også bruge, hvis du skal finde en tømrer eller maler til noget af det andet arbejde, som du gerne vil slippe udenom at gøre selv.

 

Find en lokal

Det er altid godt at kunne snævre søgefeltet en smule ind, så du slipper for at skulle vælge mellem flere hundrede forskellige elektrikere i København og omegn. Derfor er det altid godt at finde dig en mere lokal elektriker, for det kan have sine fordele. Ikke nok med at det er lettere at finde en god elektriker på Østerbro eller på Vesterbro, idet feltet ikke er ligeså stort som før, så vil der også være stor sandsynlighed for, at du vil kunne få en hjælpende hånd, hvis det hele brænder på en dag. Det kunne være, at alt el i din lejlighed pludseligt forsvandt, hvor du ikke selv kunne fikse det, eller hvis din stikkontakt gik i stykker. Med en elektriker lige i nærheden, vil fagmanden hurtigt kunne kigge forbi og ordne det for dig, så du kan fortsætte din hverdag i bedste velgående.

Sørg for at din elektriker overholder reglerne

Inden for fagudlærte elektrikere er der nogle regler, der skal overholdes i forhold til, hvornår man må være selvstændig. Som udgangspunkt bør din elektriker ikke arbejde på egen hånd, men være ansat i et firma. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du sørge for at tjekke op på, om din elektriker har efteruddannet sig, og på den måde er blevet autoriseret til at arbejde selvstændigt. Overholdes disse regler ikke, kan du altså ikke regne med en elektriker, der arbejder helt lovligt. Derfor skal du altid sørge for at alliere dig med et firma i første omgang.

JDB El-teknik

H.C. Ørsteds Vej 50C

1879 Frederiksberg C

31422801