Drikkevandskølernes mange fordele

Drikkevandsbeholder

Der er mange fordele ved at få en drikkevandskøler til kontoret, og der er særligt mange fordele, hvis du vælger en drikkevandskøler fra Water For Life, som tilbyder drikkevandskølere i topkvalitet. Læs med her, hvis du vil se, hvilke fordele en topkvalitets drikkevandskøler kan tilbyde dig og dine medarbejdere.

Få sundere medarbejdere med let adgang til drikkevand

I Danmark er vi heldige at have adgang til rent drikkevand, men desværre vælger mange personer stadig at indtage store mængder af eksempelvis kaffe eller sukkerholdige væsker. Dette er især et problem på kontorer, hvor der ikke er direkte adgang til en vandhane, hvor medarbejderne for eksempel må gå langt eller gå ud på badeværelset for at få adgang til en vandhane. Dette forstærker tilbøjeligheden til at fravælge vand, men med en drikkevandskøler placeret et strategisk godt sted på kontoret bliver det langt mere oplagt at tage et glas vand i stedet for at gå til kaffemaskinen – især hvis kaffemaskinen i samme omgang også placeres et mindre tilgængeligt sted.

Kildevand i højeste kvalitet

Drikkevandets pH-værdi, kalkniveau samt temperatur er blandt andet med til at bestemme smagen af drikkevandet, og derfor kan drikkevands smag variere fra område til område. Du kan dog sikre, at dine medarbejdere har adgang til drikkevand i højeste kvalitet og med en god smag, når du køber en topkvalitets drikkevandskøler, som sørger for nedkølet kildevand til dine medarbejdere. Der er ingen tilsætningsstoffer, samtidig med at det har den rigtige pH-værdi og et højt indhold af mineraler.

Moderne design med tilpasningsmuligheder

Der eksisterer absolut mindre kønne og store drikkevandkølere, men det er heldigvis også muligt at finde drikkevandskølere i lækkert design, så eksempelvis farven eller størrelsen kan tilpasses kontorets udseende. Samtidigt kan drikkevandskøleren placeres alene eller i forbindelse med andre møbler, så drikkevandskøleren skaber et nyt mødested for uformel snak.

Gør virksomheden mere grøn

Ved mange drikkevandskølere står der plastikbægre klar til brug. Dette er dog ikke en miljøvenlig løsning, og derfor skal du absolut ikke vælge denne type drikkevandskøler til dit kontor. Her bør du i stedet vælge en miljørigtig løsning, hvor det blandt andet er muligt at få tilhørende nedbrydelige bægre til kundebrug samt glasflasker til hver medarbejder. Både bægre og flasker er udarbejdet med henblik på miljø og sundhed, så dine medarbejdere ikke vil blive udsat for kemikalier, som ellers typisk er at finde i plastikbægre og plastikflasker. Det er samtidigt også muligt at få leveret kildevandet i miljøvenlige kartoner for at skåne miljøet, så brugen af drikkevandskøleren ikke medfører en belastning for miljøet.

Lej eller køb, alt efter behov

Betvivler du stadig drikkevandskølerens mange fordele? Så er det heldigvis muligt at leje en drikkevandskøler, så du og dine medarbejdere kan opleve de mange fordele, som der findes ved at få en drikkevandskøler i topkvalitet. Efter en succesfuld afprøvningsperiode er det altid muligt at købe denne eller flere drikkevandskølere i takt med, at drikkevandskøleren bliver mere og mere populær på kontoret.

 

Water For Life

Strandvejen 124

2900 Hellerup

49 70 44 70

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *